Home
 
Onderzoek
 
Advies
 
Training
 
Media
 
Contact
 


Promoveren in Nederland

   

Heeft u een masterdegree behaald? Wilt u nu een Europese doctorsgraad behalen? En in Turkije blijven wonen en werken? Dan hebben wij de oplossing voor u!

De Stichting Vorming Multicultureel Kader (SVMK) is een organisatie die is gespecialiseerd in part-time Ph.D. opleidingen. Zij is opgericht om werkenden die een Ph.D. graad ambiëren te begeleiden in hun opleiding. De SVMK werkt samen met verschillende Nederlandse universiteiten en heeft een succesvol trackrecord. Momenteel begeleidt zij vijfendertig kandidaten. Zij heeft internationale ervaring met Ph.D. studenten in Nederland, Suriname en Aruba.


Het aanbod van de SVMK omvat disciplines als sociologie, beleidswetenschappen, management, economie, antropologie, psychologie, politicologie, bestuurskunde, geschiedenis, taalwetenschappen, organisatie wetenschappen, bedrijfskunde, rechten.
De opleiding vindt plaats in het Engels. Die bestaat uit het volgen van modules om hun academische kennis en vaardigheden op peil te brengen. De dissertatie dient geschreven te worden in de Engelse taal.

De duur van de opleiding is vijf jaar. Begeleiding vindt plaats door Nederlandse professoren, soms in samenwerking met collega’s uit andere landen.
De SVMK wordt bestuurd door professor dr. Ruben Gowricharn van de Universiteit van Tilburg, Nederland. Voor meer informatie kijk naar www.svmk.nl

Bent u geïnteresseerd? Meld je met een CV aan bij dr. Gürkan Celik, de manager van dit project.
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it      
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Gsm: +31 (0)652 627 833

Formele selectie eisen:
1.    een internationaal erkende mastergraad.
2.    mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal
3.    beschikking over een computer en internet
4.    beschikking over een thema
5.    het volgen van een module ‘academisch schrijven’

Informele selectie eisen:
1.    doorzettingsvermogen, discipline, intellectuele nieuwsgierigheid, ambitie, schrijfvaardigheid, gestructureerd kunnen denken en schrijven
2.    kandidaten die eerder hebben gepubliceerd, hebben een pre

Informatie in het Turks en Engels kunt vinden op www.phdturkey.com
 

 
©2012 Jcore IT Solutions - All Rights Reserved   Webmail
Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #a903ad #52f65f #ec50bb