Home
 
Onderzoek
 
Advies
 
Training
 
Media
 
Contact
 

Clavis Consulting in een notendop

Het woord 'clavis' betekent ‘sleutel’ in het Latijn. Clavis Consulting biedt sleuteloplossingen in de zoektocht van mensen, bedrijven, instellingen en overheden naar (inter)nationale relaties en geeft ondersteuning in de realisatie van hun ambities. Wij stellen onze ervaring in diverse sectoren en ons brede netwerk ten dienste van een optimale prestatie. Ons streven is het laten ontstaan van vruchtbare, duurzame, betrouwbare en wederzijdse zakelijke synergie tussen glokale en potentiële partner.

Wij stellen onze ervaring in diverse sectoren en ons brede netwerk ten dienste van een optimale match tussen vraag en aanbod. Ook initieert en implementeert Clavis Consulting zelf innovatieve en duurzame projecten in de profit en non-profit sector voor haar klanten en samenwerkingspartners.

Clavis Consulting verricht diverse werkzaamheden in het veld van management en organisatie, sociale wetenschappen en voert educatieve en onderzoeksactiviteiten uit in het hoger onderwijs en voor het bedrijfsleven.Onze principes

Bij onze adviezen en initiatieven staan de volgende principes centraal:

•    ‘Primun non nocere’ (in ieder geval geen kwaad doen)
•    Maatschappelijk verantwoord ondernemen
•    Wederzijds vertrouwen en respect voor ‘shareholders’
•    Hoge prestatie en kwaliteit van diensten en producten

 
©2012 Jcore IT Solutions - All Rights Reserved   Webmail
Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #a903ad #52f65f #ec50bb